Niet alleen leuk voor kinderen, het pannenkoekenrestaurant!

Het pannenkoekenrestaurant is ontzettend leuk voor kinderen, maar wist je dat het pannenkoekenrestaurant ook leuk is voor de ouder generatie? Dit is helemaal niet per se voor kinderen, want vele volwassenen bezoeken steeds vaker het pannenkoekenrestaurant en dat is niet voor niets! Het is namelijk een feestje om een bezoek te brengen aan het pannenkoekenrestaurant en het is ook nog eens super lekker! Standaard pannenkoeken eten? Welnee pak eens uit met een speciale pannenkoek dit is namelijk veel lekkerder!

Als jij thuis pannenkoeken bakt eet je ze waarschijnlijk met suiker, jam of stroop. Ga jij met kinderen naar het pannenkoeken naar een pannenkoekenrestaurant, dan staan er veelal ook gewone pannenkoeken op het menu. Het kan ook anders, want er is zo ontzettend veel variatie te maken met pannenkoeken! En wist je dat er eigenlijk geen enkele combinatie te gek is, waardoor bijna alles mogelijk is? In het pannenkoekenrestaurant is het wel zo leuk om eens een andere keuze te maken, dan de standaard pannenkoeken. Zou jij gaan voor een pannenkoek met salami of zelfs met shoarma?

Pannenkoeken zijn razend populair

Pannenkoeken zijn al eeuwen oud, maar zijn ook nog altijd razend populair. Dit valt vaak wel goed in de smaak, omdat je het kan eten zoals je wilt. Hoe komt het dat pannenkoeken zo razend populair zijn? Pannenkoeken bestaan al eeuwenlang en het recept van de pannenkoeken is mee terug naar Europa gekomen in de twaalfde eeuw. Wat velen niet weten is, dat pannenkoeken vooral bestonden uit boekweit. Boekweit is een graansoort, maar dit was wel het hoofdingrediënt van de pannenkoek. Tegenwoordig worden pannenkoeken ook van andere soorten meel gemaakt.

Komt de pannenkoek uit Nederland?

Een vraag die al vaak gesteld is, omdat de pannenkoek klinkt als een gerecht dat echter oer Hollands is. Toch is niets minder waar, het is een eeuwenoud recept waarvan men zelfs denkt dat er in de steentijd al pannenkoeken bestonden. Dit heeft te maken met de ingrediënten, zoals water, eieren en meel. Deze bestonden in de steentijd namelijk al wel, waardoor de kans groot is dat er toen al pannenkoeken gebakken werden. Van oorsprong komt de pannenkoek uit China en Nepal, terwijl men altijd heeft gedacht dat het een recept was dat ontstaan was in Brabant. Wanneer ga jij eens lekker pannenkoeken eten in het pannenkoekenrestaurant? Dit is echt zoveel leuker dan thuis bij het fornuis!

d45c (2)